avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate andu04vl

Activitate andu04vl

Multumesc pentru raspuns. In legatura cu marja de eroare de 4% este vre-o sansa? As avea nevoie de doar 2 km/h.
Am fost inregistrat de aparatul radar circuland in localitate cu o viteza de 102 km/h, desi nu cred ca am depasit viteza de 100 km/h tot drumul indiferent ca a fost in localitate sau in afara localitatii.
Depasind viteza legala cu 52 km/h, mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 zile.
Din ce am auzit aparatele radar au o marja de eroare de 4%. Pot sa contest procesul verbal bazandu-ma pe aceasta marja de eroare pentru a-mi reduce viteza inregistrata de aparatul radar?
As avea nevoie de o reducere cu numai 2 km/h a vitezei inregistrate, lucru care mi-ar da posibilitatea de a conduce.
Are vre-o importanta faptul ca masina de politie se afla in miscare in momentul inregistrarii cu aparatul radar?
Amenda primita este in valoare de 1500 lei, insa daca este platita in 2 zile, suma este 337,5 lei. De ce este diferenta atat de mare?
Este de preferat sa platesc amenda si ulterior sa fac o contestatie, sau fac doar contestatia fara sa platesc amenda?
Ma poate ajuta o contestatie in situatia mea? Ce pot sa fac?
Este prima mea abatere in 5 ani. Nici macar avertisment nu am mai primit.
Multumesc.