pentru ca are un post de titular rezervat acolo. In rest a lucart prin alte parti pana anul trecut cu contracte de munca pe perioada determinta. Adica nu a avut operata o detasare ci si l-a suspendat si a muncit prin alte parti. din decembrie 2012 nu mai are nici un o adeverinta de vechime, atunci i s-a terminat ultimul contract pe operoiada determinata.
pai a fost numit prin ordin de ministru si a venit o adresa prin care ni se solicita punerea in aplicare. el a indicat ca loc de munca soala respectiva si noi am trimis adresa de detasare cu solicitarea actelor necesare operarii detasarii. A venit un acord fara nici un act, noi am solicitat actele si din ele a reiesit ca are contractul suspendat acolo din 2007. I-am comunicat asta directorului dar se face ca nu intelege si semneaza acte, incheie contracte de munca si alte cele fara a avea procedura de detasare incheiata deorece este imposibil sa fie incheiata. Plus isi cere salariul si ne ameninta cu diverse comisii de disiplina. Pe scurt e batut in cap si noi facem adrese peste tot sa cerem puncte de vedere si nimeni nu rapsunde.
are un post de profesor revervat de titular la o scoala, din 2007. De atunci nu a mai activat acolo. In rest nu are nici un contract de munca nicaieri...