avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate Villy_X

Activitate Villy_X

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu intrebarile mele dar vreau sa aflu cat mai multe detalii despre situatia in care ma aflu deoarece nu vreau sa fiu anchetat de organele de justitie si vreau sa fac tot posibilul ca sa scap de urmarire avand in vederea ca nu am resursele financiare sa imi angajez un avocat.Vreau doar sa incerc tot ce se poate pana sa nu fie prea tarziu.
Ideea e ca inca nu am primit citatia prin posta si sa inteleg ca numai dupa ce o primesc o sa fie un dosar cu care sa ma prezint la un avocat sa imi studieze cazul?

Eu am vb si cu firma si au zis ca daca o sa le zic la cine am mai dat facturi false si le platesc prejudiciul au sa retraga plangerea...sincer nu mai stiu ce sa fac avand in vedere ca ati spus ca nu se poate retrage plangerea :(
Va multumesc!
Iar pedeapsa cu suspendare la locul de munca sau sub supraveghere ce conditii au?avand in vedere ca acum nu am loc de munca.
Oricum eu o sa incerc sa vb cu cei de la firma sa ii conving cumva sa renunte la plangerea penala sa nu mai fiu nevoit sa ajung in fata instantei.
Va multumesc!
Puteti sa imi explicati ce inseamna pedeapsa cu suspendare conditionata, la locul de munca si sub supraveghere.ma sfatuiti sa nu mai incerc sa ii conving pe cei de la firma sa isi retraga plangerea adica sa incerc sa le dau bani sa isi retraga plangerea,iar acum ca plangerea penala a fost facuta si o sa reusesc sa ii conving sa o retraga o sa mai fiu anchetat,sau o sa mai fiu dus in fata judecatorului sau o sa risc dosar penal?
Va multumesc!
Mai am niste intrebari...in cazul in care nu reusesc sa ajung cu firma la o intelegere si nu o sa vrea sa retraga plangerea...o sa reusesc sa scap cu o pedeapsa cu suspendare sau nu e sigura treaba asta si as putea primi pedeapsa cu executare(avand in vedere ca nu am dosar penal si e prima abatere) si care ar fi dezavantejele unui dosar penal si pedepsei cu suspendare?
daca plangerea penala a fost depusa in data de 29.04.13 cat dureaza pana ajune acasa citatia si cat ar dura toate procedurile?
daca ei renunta la plangerea penala eu de ce o sa mai fiu anchetat in continuare daca se ajunge la o intelegere cu firma?
Va multumesc!
Va multumesc pentru informatii o sa revin in cazul in care o sa mai am nelamuriri.
O zi buna va doresc!
as putea sa intreb cat m-ar costa un avocat cu aproximatie pt. acest caz,avand in vedere ca nu prea am bani sa imi angajez unul si o sa fie posibil sa cer unul din oficiu? credeti ca e o idee buna sa cer unul din oficiu?o sa fie de ajutor?
Va multumesc!
ce inseamna mai exact circumstanta atenuanta si care este de fapt pedeapsa...daca reusesc sa ii conving sa renunte la plangerea penala se mai continua cercetarea sau se opreste totul?
In cazul in care nu o sa retraga plancerea si trebuie sa ma duc la politie su parchet recomandati sa ma duc cu un avocat?
ce as putea face ca sa nu se ajunga la pedepsa cu suspendare saju mai rau..?
Va multumesc
In cursul acestui an am fost acuzat de firma la are am lucrat de delapidare si furt calificat si s-a facut si o plangere penala impotriva mea.Faptul pentru care au facut acest lucru este ca eu am procurat un facturier care nu era inregistrat in firma si l-am folosit,adevarul e ca nu am folosit multe facturi in jur de 6-8 iar valoarea prejudiciului care l-a descoperit firma este de 1250 lei,prejudiciu care l-am si platit firmei printr-o notificare de plata si chitanta.Am fost convocat de firma la sediul acesteia ,am dat declaratie si am recunoscut fapta si am fost de acord sa colaborez cu ei si sa platesc orice prejudiciu doar sa nu faca plangere penala dar vad ca nu s-au tinut de cuvant#-o...acum intrebarile mele sunt:
-ce fel de pedeapsa risc eu acum avand in vedere ca nu am mai avut incidente penale si ca am recunoscut fapta.
-ce trebuie sa fac eu acum cum trebuie sa procedez,am nevoie de avocat,avand in vedere ca nu cred ca pot sa imi permit unul.
-care este procedura,o sa primesc citatie acasa prin posta si trebuie sa ma duc la politie.
-ce as putea face sa nu se ajunga la cercetare penala si sa se faca una civila ,daca este posibil.
Astept un raspuns din partea d-vostra cu orice sfat.
Va multumesc anticipat!