Unde este inselaciunea,lumea vine la mine de binevoie,ofer iluminare si mantuire.
VENITI SA VA DAU LUMINA, LASATI IN URMA PACATELE LUMESTI, AJUTATI LA CONSTRUIREA CATEDRALEI INTEGRARI,aici nu este nici un fel de inducere in eroare,am planurile in buzunar le arat oamenilor ai chem la credinta,la iluminare.VENITI SA VA DAU LUMINA zic,nu folosesc nici o calitate mincinoasa sunt parinte spiritual,le dau lumina la toti le dau si chitante de mana,la tara oamenii sunt mai saritori, vor sa ajute, nu refuz pe nimeni primesc toate tipurile de donatii cereale,legume,animale,bani,haine,mobila,obiecte electrocasnice,toti vor sa se implice,lumea vorbeste,uite maica a venit parintele,vrea sa faca o catedrala,am oferit servicii gratuite de impacare lumeasca si spirituala,spovedire la rulota,am simtit multa sinceritate,luminez calea suferinzilor aduc lumina si speranta,acum caut colaboratori,cei interesati trebuie sa cunoasca o limba straina,sa fie persoane comunicative vrem sa dechidem filiale in toata Europa.
VENITI SA VA DAU LUMINA ,asa se aude in amiaza mare la difuzoare.
VENITI SA VA DAU LUMINA, LASATI IN URMA PACATELE LUMESTI, AJUTATI LA CONSTRUIREA CATEDRALEI INTEGRARI,am planurile in buzunar le arat oamenilor,le vorbesc ai fac sa inteleaga ca viata nu este posibila fara caldura si lumina oferita de soare,eu sunt adeptul iluminari,parinte spiritual,cine suntem noi sa ne indoim de aceasta binecuvantare,dumnezeu este in fiecare dintre noi,razele soarelui ne saruta oasele in fiecare dimineata,merg prin mai multe sate impart credinta si lumina,merg inaintea masini pentru a putea fi in contact cu lumea,am gresit la inceput dar cu trecerea timpului am inteles care imi este rostul,merg pe calea iluminarii,iubesc soarele si natura, aceasta CATEDRALA A INTEGRARII este in stadiul de proiect,vreau sa fac ceva care sa dainuiasca in timp,vreau ca oamenii sa ma pomenesca pentru aceste fapte pamantesti strang acesti bani pentru comunitate,intradevar exista o mica confuzie dar oamenii stiu exact pentru ce dau banii ,am chitante de mana pentru sumele mai importante am strans toate facturile,hotel,masa,benzina,impozite,ce pot sa patesc in cazul in care se deschide un dosar de cercetare.
Nu mai exista credinta,binecuvantati cei care primesc impacarea,am luat in seama mesajele voastre,am contactat telefonic fostul asociat i-am explicat,am incercat din toate puterile sa al aduc pe calea intelepciunii,calomniatorul nu m-a ascultat,mai mult de atat a spus ca detine filme cu mine,m-a filmat pe acuns,am avut incredere in el,am fost impreuna la rugaciune,ne-am spovedit si am impartit ultima coaje de paine,ce pot sa fac in aceasta situatie,cum sa opresc acest santaj,a cerut bani,vrea un procent din donatii,la sfarsit a zis ca daca al enervez se duce la politie si face o plangere penala,nu am facut nimic rau,nu am inselat si nu am obligat pe nimeni,eu decat merg cu masina folosesc un mesaj simplu,
VENITI SA VA DAU LUMINA , oamenii de pe strada aud mesajul se opresc ,eu le explic ceea ce vreau sa fac si atat,cine vrea sa ajute ajuta,nimic mai mult.
Sunt Parintele Nicolae,umblu prin sate,ajut la strangerea de fonduri pentru construirea unei categrale.
Umblu cu o masina pe care este montat un gramofon,mesajul se repeta mereu...VENITI SA VA DAU LUMINA...
Un necredincios fost asociat la strangerea acestor fonduri s-a apucat sa scrie pe internet despre mine lucruri urate,spune ca am bagat mana in pomana binevoitorilor ca sa imi cumpar de mancare,am citit ce scrie si ma simt ca ultimul om,ce pot sa fac impotriva acestiu calomniator.