avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un necredincios m-a calomniat pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un necredincios m-a calomniat pe internet

Sunt Parintele Nicolae,umblu prin sate,ajut la strangerea de fonduri pentru construirea unei categrale.
Umblu cu o masina pe care este montat un gramofon,mesajul se repeta mereu...VENITI SA VA DAU LUMINA...
Un necredincios fost asociat la strangerea acestor fonduri s-a apucat sa scrie pe internet despre mine lucruri urate,spune ca am bagat mana in pomana binevoitorilor ca sa imi cumpar de mancare,am citit ce scrie si ma simt ca ultimul om,ce pot sa fac impotriva acestiu calomniator.
Calitatea dvs va obliga sa tratati problemele cu care va confruntati cu intelepciune si cu toleranta
Daca aveti convingerea ca aspectele sustinute la adresa dvs nu sunt conform cu realitatea pe cale de consecinta aveti si posibilitatea sa dovediti succesiunea reala a faptelor, astfel incat sa va demonstrati buna credinta
Daca apreciati ca se justifica,aveti dreptul ,conferit si garantat de Legea Fundamentala de acces liber la justitie,astfel incat sa puteti promova actiune impotriva aceluia care si-a asumat responsabilitatea sa posteze aspecte neconforme cu realitatea la adresa dvs
Da, asa cum a aratat mai sus si Ynocenta, aveti dreptul de a deschide proces.
Este vorba de un drept pe care il aveti si ramane la libera dvs. apreciere.
Calomniatorul ar pierde procesul daca nu va dovedi ca sustinerile sale sunt reale si nu va dovedi in fata instantei acest lucru.
Ramane la libera dvs. apreciere deoarece aveti deschisa calea judecati...daca o considerati necesara...
Nu mai exista credinta,binecuvantati cei care primesc impacarea,am luat in seama mesajele voastre,am contactat telefonic fostul asociat i-am explicat,am incercat din toate puterile sa al aduc pe calea intelepciunii,calomniatorul nu m-a ascultat,mai mult de atat a spus ca detine filme cu mine,m-a filmat pe acuns,am avut incredere in el,am fost impreuna la rugaciune,ne-am spovedit si am impartit ultima coaje de paine,ce pot sa fac in aceasta situatie,cum sa opresc acest santaj,a cerut bani,vrea un procent din donatii,la sfarsit a zis ca daca al enervez se duce la politie si face o plangere penala,nu am facut nimic rau,nu am inselat si nu am obligat pe nimeni,eu decat merg cu masina folosesc un mesaj simplu,
VENITI SA VA DAU LUMINA , oamenii de pe strada aud mesajul se opresc ,eu le explic ceea ce vreau sa fac si atat,cine vrea sa ajute ajuta,nimic mai mult.
Dati chitante pentru banii primiti? Si cui ii predati sau cum ii cheltuiti? Daca aveti documente justificative pentru predare sau cumparari de materiale de constructie nu aveti de ce sa va temeti.

Daca nu dati chitante si nu puteti demonstra ca sunt predati / cheltuiti in scopul descris poate ar trebui sa va opriti din a mai vine lumina in plina zi.
Daca va cere bani pentru a nu face plangere penala e vorba de santaj (infractiune). Daca faceti plangere penala Politia va poate cerceta si pe dvs., ca un om cinstit si care nu are nimic de ascuns nu s-ar teme de niste filme facute pe ascuns si practic nu ar putea fi santajat cu ce n-a facut niciodata. Faptul ca sunteti santajat nu va scuteste de raspundere penala proprie. Si inca ceva, cereti sa vedeti filmele respective inainte de a scoate banii, ca altfel s-ar putea sa blufeze si sa n-aiba nimic periculos pe video. Subscriu la punctul de vedere enuntat mai sus si anume ca a dispune de evidente contabile ale sumelor incasate si a cheltuirii lor judicioase va poate scuti de multe probleme.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Preotii incotro? mariaburete mariaburete Ce ne facenm cu preotii care din ce in ce maresc taxele (bisericesti).De curand tatal meu a decedat (1 luna),si preotul din sat fara nici o jene ne cere atatia ... (vezi toată discuția)
Sora soțului ne trimite mereu mesaje de șantaj, amenințare și jigniri. se pedepsește hărțuirea? ce trebuie să fac? denisa.f denisa.f Sora sotului , ne hartuieste trimitandu-ne mereu mesaje de santaj,amenintare,jigniri , vorbeste la toata lumea lucruri neadevarate despre noi si face acuzatii ... (vezi toată discuția)
Caz civil sau abuz de incredere - recuperarea unei sume de bani Stefan1987 Stefan1987 Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)