sant foarte sigur ca se afla in tara deoarece are de dat bacalaureatul peste aprox 2 luni chiar
am reusit ieri sa vb cu ea prin telefon si imi zicea ca o pot da linistita in judecata ca oricum nu i se va intimpla nimica ,deci eu cred ,ma rog poate ma insel dar posibil sa mai fi facut ea treburi de gen
Deci eu vroiam doar sa arat ca doresc ceva serios cu ea ,si cum altfel as putea decat prin ai oferi ajutorul meu financiar daca nu sant in tara ,urma sa merg in tara si doream sa ne intilnim pt ca nu ne vazusem decat prin webcam,ne-am cunoscut prin itermediul internetului dar acum .....
Ce ma deranjeaza pe mine mai mult ,ca astfel de fete is pot face treaba linistite in continuare si nimeni nu ia masuri pt ca sant foarte convins ca nu sant primul si nici ultimul in situatia asta
Nu ma deranjeaza prea tare suma care am investit sa zic asa in ea, dar dece sa se bucure ea de ceva ce nu merita nu a meritat
Am convorbiri cu ea pe messenger si skype in care imi promitea ca vine in austria si ca vrea sa fim impreuna etc
Stiu ca suna un pic penibil dar chiar nu as dori sa o las sa se bucure pt raul care mi la facut
Vreau sa zic ca eu in viata mea nu am avut dea face cu legea ,chiar nu am habar ,doar altfel nu apelam la ajutorul dumneavoastra
Buna ziua
As avea si eu o problema si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa recuperez niste bani
Am avut o relatie cu o fata din romania ,eu sant stabilit in austria
Dupa cateva saptamani am prins incredere in ea ,ea promtindumi ca va veni la mine etc
Pe parcurs a mai multe saptamani i-am trimis in jur la 1300 de euro + un laptop in valoare de aprox 400 euro ,am absolut toate dovezile ce privesc sumele trimise
Ei problema e ca ea acuma nu mai vb cu mine ,sa mutat de unde a stat etc .