Nu doresc sa fiu pusa pe drumuri, din acest motiv doresc sa las totul clar inainte sa plec. Canada nu este Bulgaria si nu-mi permit sa fac "naveta" din cauza acestui lucru.
Multumesc.
In declaratie am mentionat ca nu doresc continuarea anchetei. Dupa ce persoana invinuita a depus la randul ei declaratie, mi s-a spus ca exista doar o singura metoda prin care pot termina si anume sa spun ca s-a intamplat cum a spus ea in declaratie.
Buna ziua.
Ma adresez dvs in vederea optinerii unei pareri acreditate in cazul unei plangeri depuse de mine pentru violarea corespondentei electronice. Am fost chemata la politie pentru declaratie, am relatat cum s-au intamplat lucrurile, iar persoana acuzata si-a spus si ea apoi parerea.
Mentionez ca doresc sa-mi retrag plangerea, dar mi s-a spus ca acest lucru nu este posibil, este o infractiune serioasa ceea ce a facut persoana acuzata de mine... si anume copierea si instrainarea unor mailuri personale.
Motivul pentru care doresc retragerea plangerii este ca sunt constienta ca aceasta birocractie dureaza foarte mult si intentionez sa plec din tara, in Canada pentru o perioada foarte lunga, poate chiar definitiv.
Ce ma sfatuiti sa fac? Am vreo alternativa si daca da, care este aceasta?
Multumesc anticipat.