Buna ziua. In august 2015 mi-am dat demisia de la o firma care nu respecta ziua de salariu, ajunsesem sa iau salariu si cu o intarziere de doua saptamani, iar dupa demisie nu am mai primit nici un ban. In noiembrie am primit o notificare prin care eram instiintat ca dupa 29 ianuarie sa ma prezint la firma ca sa imi ridic banii pe CO, dar cand am fost la firma au pretins ca nu au bani. Ce sanse am sa recuperez banii?
Multumesc pentru raspuns, dar as vrea sa va intreb in ce masura ar fi posibila vanzarea casei daca numai unul dintre noi ar opta pentru vanzare? Si cum este posibila impartirea in parti egale in masura in care casa are 2 camere, un hol, o bucatarie si 3 anexe de depozitare, noi fiind patru frati si patru nepoti. Ar fi posibil ca prin cota-parte unii din noi sa primim o anexa?
Buna seara. Suntem patru frati si patru nepoti dupa o sora decedata, am dori sa incepem dezbaterea mostenirii si am dori sa aflam cateva informatii. Cu ce ne-ar ajuta dezbaterea mostenirii in masura in care nu dorim sa vindem casa ? Am auzit ca daca s-ar face dezbaterea mostenirii nu ar posibil sa ramanem toti cu aceasta casa, care momentan nu este locuita de niciunul dintre noi si ca aceasta casa trebuie trecuta pe numele unuia dintre noi in urma dezbaterii, iar ceilalti ce drepturi am mai avea pe viitor asupra casei? Dezbaterea mostenirii se poate face la notar sau ar trebui sa ne adresam unui avocat? Va multumim anticipat