avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Activitate mih4y

Activitate mih4y

În urma decesului tatălui meu mi-a revenit mie (fiu) o mașină, mama mea renunțând la ea, eu având drept deplin asupra ei. Ce acte îmi trebuie pentru a inmatricula mașină pe numele meu? Mulțumesc.
Răspuns la discuția teren in plus la masuratori
documentatia cadastrala este pe 2000 mp , in realitate terenul e cu ~ 1000 mp in plus dar eu cu terenul care-l am in plus nu ma suprapun cu terenul vecinului meu care-l detine dansul , iar pe acei ~ 1000 mp este plantata vita de vie imprejmuita cu gard ... terenul real (in actul de vanzare cumparare) este de 2000 mp pe care-l detin dar in realitate este de ~ 3000 mp ... daca vecinului meu i se dovedeste ca nu am intrat pe terenul dansului iar lui ii ies masuratorile care le are dansul in acte (in sensul cat are teren in acte atat are si in realitate) , iar la mine imi ies cei ~ 1000 mp in plus ma poate afecta in sensul ca ma poate da in judecata ?
Răspuns la discuția teren in plus la masuratori
gardul nu a fost modificat , el doar a fost indreptat (datorita terenului accidentat), nu am intrat cu nici o palma pe terenul vecinului meu stalpii de la gard au ramas la locul care erau si inainte din 1994 cand a fost facut gardul . documentatia cadastrala o am si la casa si la teren...
Răspuns la discuția teren in plus la masuratori
problema mea sta alt fel ... din 2003 s-a mutat un vecin langa mine , care din pricina neintelegerilor dintre mine si vecinul acesta s-a iscat un conflict care a degenerat ... pe terenul acesta pe care il detin de aproximativ 3000mp (2000mp in acte) este imprejmuit cu un gard care din pricina terenului mai accidentat s-a lasat... eu dorind sa refac gardul el a spus ca am intrat pe terenul lui (gardul doar l-am indreptat nu am mutat stalpii) si din aceasta cauza el a spus ca va chema un topograf sa faca masuratorile sa vada cine are teren mai mult sa se convinga daca am intrat sau nu pe proprietatea lui . intrebarea mea este urmatoarea daca se dovedeste ca nu am intrat pe proprietatea lui si la mine iese terenul in plus (adica ~1000mp) poate sa ma afecteze pe mine in vreun fel ? terenul era imprejmuit cu gard dinainte sa se mute el langa mine adica ~3000mp .
buna ziua
ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de 2000 mp , in realitate sunt cu aproximativ 1000mp in plus . tin sa mai mentionez ca pe acest teren este construita o casa din 1994 si este imprejmuit cu gard .