avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma decesului tatălui meu mi-a revenit mie (fiu) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma decesului tatălui meu mi-a revenit mie (fiu) o mașină, ...

În urma decesului tatălui meu mi-a revenit mie (fiu) o mașină, mama mea renunțând la ea, eu având drept deplin asupra ei. Ce acte îmi trebuie pentru a inmatricula mașină pe numele meu? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:51, 18 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificat de moștenitor și actele mașinii, în principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu masina tatalui decedat. Robert_Avramescu Robert_Avramescu Masina este inscrisa pe numele tatalui meu care a decedat. In acte el este proprietar. Eu sunt unicul fiu. Mama traieste. Pot circula legal cu masina? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina succesiune cami6791 cami6791 buna seara, ca urmare a decesului tatalui meu am facut succesiunea si toate bunurile au fost impartite intre mostenitori( mama, fratele meu si cu mine) ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor barbu_ barbu_ Mama are un certificat de mostenitor, dupa sot, dobandit in urma succesiunii. Este necesar sa mearga la administratia financiara in termen de 30 de zile, de ... (vezi toată discuția)