avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare masina succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare masina succesiune

buna seara,
ca urmare a decesului tatalui meu am facut succesiunea si toate bunurile au fost impartite intre mostenitori( mama, fratele meu si cu mine) conform legii.
intre aceste bunuri de afla si o masina, cum putem face sa o vindem, tinand cont ca acum suntem trei proprietari? dupa ce am facut succesiunea nu am inmatriculat masina( este o dacie amarata), am mers cu ea tot pe numele tatalui meu, vreau sa o dau cuiva la tara dar nu stiu ce acte trebuiesc facute ti:((nand cont ca masina asta are trei proprietari????????????
poate mama mea fiind persoana care are actiuni "majoritare "sa vanda acasta masina?????trebuie mai intai inregistrata efectiv pe numele doar unuia dintre mostenitori????
multumescu anticipat pentru ajutor:((
Cel mai recent răspuns: cami6791 , utilizator 19:34, 28 Ianuarie 2011
In certificatul de mostenitor este trecuta masina ?daca da, poate sa o vanda oricare dintre ceilalti mostenitori, daca nu ati facut si un partaj intre dvs. Este necesara o procura din partea celorlalti doi mostenitori pentru a o putea vinde .
da, masina este si ea in succesiune.
multumesc pentru raspuns,
o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare remorca proprietar decedat els.bia els.bia Buna ziua, Astazi am vrut sa vand remorca tatalui meu decedat. Mentionez ca a fost facuta succesiunea fiind trei mostenitori: mama mea, fratele meu si eu. Cei ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)