Buna ziua,
Astazi am vrut sa vand remorca tatalui meu decedat. Mentionez ca a fost facuta succesiunea fiind trei mostenitori: mama mea, fratele meu si eu. Cei doi au facut o procura prin care m-au mandatat sa pot vinde remorca si sa ii reprezint la administratia financiara competenta. La inmatriculari politie nu am intampinat probleme, dar la directia taxe si impozite mi s-a spus ca nu pot sa vand unei alte persoane acest bun si ca ar trebui sa fac o noua procura prin care cei doi imi cedeaza bunul pentru a-l putea vinde ulterior. Doresc sa vand remorca sotiei mele pentru a putea folosi numerele de inmatriculare ale acesteia. Cum procedez?
Cei de la taxe și impozite sunt niste imbecili.
Explicati-le ca bunurile pot fi deținute în coproprietate și ca nu exista act de cedare. Discutați cu un jurist de la Primărie.
Am discutat cu juristul și acesta a spus ca din punct de vedere legal totul este in regula, dar doamna de la ghișeu are drept de semnătura și nu vrea sa semneze.
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atunci faceti o sesizare pentru abuz în serviciu.
Sau, daca vreti sa dati niste bani ca să îi faceti plăcere unei doamne care daca vede mai mult de un proprietar, o doare capul, puteti încheia cu ceilalți moștenitori un act de partaj voluntar pentru acel autoturism.
Inmatriculare auto
sorayaedi
Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:Am cumparat o masina de la cineva.Masina provine din Germania;inca nu este inmatriculata definitiv pe ... (vezi toată discuția)