avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Auto din Germania cumparat de la intermediar Roman - ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Auto din Germania cumparat de la intermediar Roman - PARTAJ

Buna ziua,

Am achizitionat (50/50) cu un prieten un autoturism de la o pers. privata A din Romania care a achizitionat autoturismul din Germania. A a impus-o la primarie si a scos primul set de numere rosii.

In momentul de fata, eu si amicul meu avem de gand sa facem partajul, nu ne intelegem pe masina,pe bani, pe taxe. Imi asum cedarea partii mele de proprietate prin act notarial - partaj voluntar. :frantic:

In cazul de fata, in vederea obtinerii inmatricularii definitive a autoturismului pe numele amicului meu este aplicabila scutirea de la plata taxei de timbru de mediu ... ?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 19:12, 4 Iulie 2013
da, daca legea va mai fi in vigoare la data la care veti ajunge la serviciul inmatriculari, pentru finalizarea inmatricularii.
slai a scris:

da, daca legea va mai fi in vigoare la data la care veti ajunge la serviciul inmatriculari, pentru finalizarea inmatricularii.

Fiind vacanta parlamentara nu are cum sa modfice legea =D>

Sa faceti partajul voluntar notarial, sa obtineti certificatul fiscal si fisa de la adm. financiara si cu siguranta se va inmatricula.
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
pop sorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am și eu o întrebare de curând am achiziționat ... FlorinLumgu FlorinLumgu Bună ziua! Am și eu o întrebare de curând am achiziționat o mașină adusa din Germania vânzătorul a scos doar un set de numere roșii plătind doar o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism fara plata taxei de inmatriculare daniel_bc daniel_bc detin un autoturism marca bmw fabricatie 1988 achizitionat din Germania unde a fost inmatriculat iar aici in tara i-am scos doar un rand de numere rosii. mai ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de circulatie provizorie auto costin_tat costin_tat BUNA ZIUA!Am cumparat o masina adusa din Germania si a fost scos un set de numere rosii din bucuresti.Eu locuiesc in Braila.de unde pot scoate alte numere ... (vezi toată discuția)