avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare autoturism fara plata taxei de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare autoturism fara plata taxei de inmatriculare

detin un autoturism marca bmw fabricatie 1988 achizitionat din Germania unde a fost inmatriculat iar aici in tara i-am scos doar un rand de numere rosii. mai este posibila actionarea in judecata si inmatricularea masinilor fara aceasta taxa aberanta care pentru masina mea ar fi de 12500€? oricum intentionez sa folosesc masina doar la evenimente dar macar acolo sa ma pot deplasa cu ea fara platforma
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 00:00, 28 Martie 2012
Da, consider ca se poate inmatricula autoturismul fara plata taxei, prin intermediul unei actiuni in instanta. Va recomand sa contactati un avocat. Mult succes.
imi puteti spune care sunt pasii de urmat? din cate am auzit cica nu s-ar mai castiga genul acesta de procese.cam cat ar dura pana la solutionarea cazului?
Depunerea dosarului la serviciul inmatriculari in vederea inmatricularii auto fara chitanta. Obtinerea raspunsului negativ de la dansii si deschiderea unei actiuni in instanta prin care solicitati obligarea serviciului inmatriculari la inmatricularea masinii.
Toate cererile efective cu motive in fapt si in drept nu pot fi postate aici, sunt prea lungi. Daca nu doriti sa va adresati unui specialist, cautati pe net, e posibil sa gasiti modele. Fiti atent la cat de vechi sunt. E greu de precizat perioada. De exemplu la Sibiu cererile de recuperare a taxei de poluare depuse luna aceasta au primit primul termen prin luna 09. Puteti cere instantei ca pana la solutionarea cauzei sa primiti numere provizorii.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
horeabortan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare sau prima inmatriculare catalinflorin1984 catalinflorin1984 am achizitionat in primavara un renault clio 3, an fe fabricatie 2007, motor euro 4 diesel, pe care doresc sa il inscriu fara taxa de prima inmatriculare. in ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)