am achizitionat in primavara un renault clio 3, an fe fabricatie 2007, motor euro 4 diesel, pe care doresc sa il inscriu fara taxa de prima inmatriculare.
in consecinta am formulat o cerere catre institutia prefectului dolj, serviciul de inmatriculari prin care le solicitam inmatricularea autovehiculului fara a plati taxa, solicitare in urma careia am primit o negatie, un refuz in scris conform careia autoturismul pe care doresc sa il inmatriculez nu face parte din categoria exceptiilor de la Legea nr.9/2012.
In urma raspunsului primit am formulat o cerere catre Tribunalul Craiova, prin care solicitam anularea respectivei negatii si obligarea institutiei prefectului prin serviciul de inmatriculari la inmatricularea autoturismului fara plata taxei de prima inmatriculare.
Doresc sa imi spuneti ce sanse de castig am in aceasta actiune, precum si daca puteti sa imi spuneti cam cat ar putea dura procesul, respectiv daca pot solicita prelungirea numerelor provizorii pana la finalizarea procesului.
Va multumes