avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am și eu o întrebare de curând am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am și eu o întrebare de curând am achiziționat ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare de curând am achiziționat o mașină adusa din Germania vânzătorul a scos doar un set de numere roșii plătind doar o luna asigurare pe numele lui, numerele au fost valabile pana pe data de 22.01.2022 am făcut Rar-ul am înscris la primărie pe data de 15 02 2022 am programare la politie pentru numere definitive, am plătit asigurare pe un an în vederea înmatriculării, serie sașiu nu pe numărul ala rosu întrebarea mea este : mai am voie sa circul cu mașina pana la data care sunt programat la politie. Am înțeles de la broker ca pot circula deoarece plătind asigurare numerele roșii se prelungesc pana la 90 de zile.??

Alte discuții în legătură

Numere provizorii aura_1 aura_1 buna ziua pt cate zile se pot lua nr rosii? multumesc (vezi toată discuția)
Valabilitate asigurare numere rosii Riju Riju Buna seara. De curând am adus o mașina din germania, i.am scos numere rosii pe 3luni. Cei de la primărie nu vor să mi.o ia în evidență pe motiv că nu ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)