Buna seara.
De curând am adus o mașina din germania, i.am scos numere rosii pe 3luni. Cei de la primărie nu vor să mi.o ia în evidență pe motiv că nu am rar.ul făcut.
1. In caz că am un incident cu mașina este valabilă asigurarea dacă mașina nu este luata în evidență?
2 in caz că mă lovește cineva pot sa.mi repar mașina nefiind luată în evidență?
Menționez că am fost cu diferite cunoștințe la doua primarii iar la ei se pot lua în evidență doar cu actele traduse și seria de șasiu.
Am programare la rar abia peste două luni
1. asigurarea e valabila pe durata existentei sale, fiind facuta in vederea inmatricularii (3 luni minim). Nu are legatura cu luarea in evidenta la primarie.
2. In caz ca va loveste cineva, in functie de situatie se face constatul amiabil sau proces verbal la politie si va reparati masina pe polita celui vinovat. Procedura de inregistrare este in curs si dureaza cat dureaza datorita altor cauze. Nici ea nu are legatura cu inregistrarea la primarie, dumneavoastra avand acte ce dovedesc starea masinii.
Salut!îmi poti spune si mie cum ai reusit sa scoti numere roși pe 3 luni in germania ? Eu am incercat de si mi se spune că nu se pot scoate de cât pe o luna
Valabilitate rca
Astra_g
Buna ziua.
Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot ... (vezi toată discuția)
Rca
Georgiiii
Buna ziua. Am avut numere rosii cu asigurare platita pe 6 luni. Le-am luat pe cele negre de la poliție cu asigurarea inca valabila. Acum voi fi nevoita sa ... (vezi toată discuția)