avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

Buna ziua. Am avut numere rosii cu asigurare platita pe 6 luni. Le-am luat pe cele negre de la poliție cu asigurarea inca valabila. Acum voi fi nevoita sa platesc din nou asigurarea pe numerele negre, sau ramane inca valabila cea pe care o am?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:54, 15 Octombrie 2019
Polita rca a fost incheiata pe seria de sasiu,asadar ramane valabila polita care este in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca Astra_g Astra_g Buna ziua. Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca dupa schimbare numar inmatriculare axl07 axl07 Buna ziua, Am achizitionat o masina la mana a doua inmatriculata in alt judet. Dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare am incheiat o polita de ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)