Buna ziua. In aceasta dimineata mi s-a suspendat permisul auto pentru 30 zile, "conform" art. 135/h din ROUG 195/2002, neacordare de prioritate pietonilor angajati in trecere prin locuri special amenajate si semnalizate, pe sensul meu de mers. Insa pietonii in cauza, doi batrani, se aflau pe trotuar. Chiar m-am uitat bine la ei, fiind pregatita sa opresc in cazul in care puneau piciorul pe trecere. Culmea, dupa ce am trecut de zona zebrei, ma opreste agentul, acuzandu-ma de neacordare si invocand existenta inregistrarii video care ma incrimineaza. L-am rugat sa imi arate respectiva inregistrare si mi-a spus ca nu are cum sa opreasca camera in plin proces de inregistrare, dar ca, "sa stau linistita, ea exista". Mi-a mai spus ca fiind singura masina din zona, puteam "sa opresc, sa ii las sa treaca". Cel mult acestia este posibil sa fi ridicat un picior in aer in timp ce eu deja eram pe zebra..Desi, ma indoiesc..Mentionez ca agentul respectiv era singur, iar eu nu am martori. As dori sa stiu, va rog, daca am sanse la contestare, cat dureaza procesul si, totodata, cam la cat s-ar putea ridica cheltuielile cu judecata. Multumesc :(