avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate Otilia28

Activitate Otilia28

Răspuns la discuția Formularul E411
Bună ziua. Mii de scuze pt deranj dar sunt în situația sa plâng de nervi. Soțul meu a primit formularele de la avocata ce se ocupa de alocație. Acestea sunt goale și am fost sa le completez la instituția abilitata din tara. Aici mi se spune ca partea A, se completează de către angajatorul german, deși el este angajat la o firma românească ce își desfășoară activitatea pe teritoriul german. Colegii lui nu au întâmpinat astfel de probleme însă noi da. Va rog sa ma lămuriti. De cine se completează acest formular 411? Mulțumesc

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti aici formularul E 411 si cu instructiuni de completare (reiese ca institutia care acorda alocatia este cea care completeaza):
[ link extern ]

Bună ziua. Vă rog un pic de ajutor ca simt ca îmi ies din minți. Vecinii de deasupra au vândut apartamentul în urma cu 1 an. Locuiau acolo de peste un 20 de ani. Au improvizat niște roti ca de rulment, pe care le-au atașat ușii de la bucătărie. Ușa grea din pal presat de pe vremea răposatului. Ușa merge direct pe gresie și de câte ori este închidă sau deschisa, da impresia ca muta un dulap. Foștii vecini au inteles și au avut o vreme o banda pe jos care mai atenua din zgomot sau i foloseau foarte rar. Noul proprietar a închiriat apartamentul iar chiriașii închid și deschid ușa aia foarte des. Le-a spus vecinu de pe partea cealaltă la parter sa facă ceva ca e groaznic. Deci se aude și în latura cealaltă de bloc. Va dați seama cum se aude la mine. Am bătut de vreo 2 ori în perete în ideea ca se prind și o sa facă ceva, dar nimic. Ma gândesc ca dacă ma duc la ușa sa le explic, o sa facă și mai rău. Vreau sa știu dacă exista vreo lege ce ii poate obliga sa schimbe ușa sau sa atenueze din zgomot. Știu ca exista o lege privind zgomotul dar numai în anumite intervale de ora,ori zgomotul asta de dulap mutat din minut în minut, ma aduce în pragul disperării. Nu vreau sa le fac reclamații, nu vreau sa plătească amenzi ca fiind în chirie ma gândesc ca nu e pt ca nu mai pot de bani dar în cazul în care refuza cooperarea, pot cere ajutor legal? Mulțumesc.