avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate miskynights

Activitate miskynights

Imi cer scuze, poate m-am exprimat gresit. Atat sediul social al firmei, domiciliul meu cat si apartamentul pe care doresc sa il inchiriez ca locuinta de serviciu se afla in Bucuresti.
Multumesc pentru raspuns. Imi spuneti ca se poate insa am specificat ca domiciliul este in aceeasi localitate.
Cunoaste cineva daca se poate incheia contractul de inchiriere locuinta de serviciu legal in acest caz?
Multumesc pentru raspuns, Nu este cazul, societatea are sediul social cu contract de comodat insa ma intereseaza inchirierea unui alt apartament strict ca locuinta de serviciu pentru administratorul firmei. Practic ma intereseaza ca firma sa achite chiria unui apartament inchiriat ce nu se afla in proprietatea firmei.
Buna ziua,

Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare:

- poate societatea comerciala incheia un contract de inchiriere locuinta de serviciu pentru mine, cu statut de administrator si asociat unic (nu sunt si salariat)?

In cazul in care raspunsul este afirmativ, banuiesc ca toate cheltuielile aferente (chirie, utilitati etc.) revin in sarcina societatii?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Marius