avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate leo_tina

Activitate leo_tina

Răspuns la discuția Consecinte neprezentare la divort
multumesc frumos ptr raspunsuri
Răspuns la discuția Consecinte neprezentare la divort
de fapt si de drept tot ea este vinovata,specfic ca ea plecat de acasa cu fetita si nu este ptr prima oara este a treia oara cand pleaca sa stea cu mama ei aceasta spunandu-i verzi si uscate pretizand ca este bolnava si nu are cine sa aiba grija ei la batranete,ii da bani pe ascuns mamei sale,etc etc.el de 2 ori a iertat-o si a primit-o inapoi acasa si acum este dispus sa o ierte si ptr a treia oara dar ea nici nu vrea sa auda.el tot spera intr-o impacare.era mult mai simplu daca nu era fetita care are 8 ani si sufera dupa tatal ei mai ales ca ea nu ii da macar o ora pe saptamana fetita sau sa se gaseasca toti trei si in prezenta ei tatal sa o vada sa vorbeasca.
buna ziua am si eu o intrebare ,finii mei s-au despartit, ea deabia a bagat actele de divort,as dori sa stiu ce se poate intampla daca el nu vrea sa divorteze si nu vrea sa se prezinte la tribunal? multumesc
multumesc frumos ptr raspuns,o zi buna
Buna ziua,am si eu o intrebare, sunt casatorita de 20 de ani si acum 7 ani mama mea a decedat si am dezbatut mostenirea pe un apartament ,mentionez ca nu am frati si nici surori,si dezbaterea de mostenire s-a facut intre mine si tatal meu si la apt suntem jumate jumate in actele casei .Sotul meu nu are decat viza aici si de curand am aflat ca vrea sa divorteze de mine.Are cumva dreptul la ceva ,adica sa imi zica sa vand apt si sa ii dau si lui jumate din partea care mi se revine mie daca divorteaza de mine? Mentionez ca in timpul casniciei am cumparat doar mobila si amenajari prin apt.ast raspuns ,va multumesc