Cum as putea sa depun o contestatie pentru medicul expert care elibereaza concediu medical ? Am citit legea si poate sa-i dea pana la 183 zile calendaristice, din a 91 zi pana la 183 zi concediul medical este dat de medicul expert . Nu mi se pare corect ca de la o hernie de disc sa beneficiezi de atatea zile de concediu medical.
Multumesc mult pentru raspuns, azi m-am sunat angajatul din nou si cu o nerusinare de neimaginat a spus ca nu si-a corectat inca concediile medicale.Este pacat ca angajatii isi cam bat joc de angajatori si nu putem sa le facem nimic. Din cauza unui angajat nu pot sa-mi termin salariile si sa-mi depun declaratiile, este pacat ca nu pot sa-l dau afara ca este in concediu medical.
Un angajat este in concediu medical din 15.12.2012 pana in luna aprilie mi-a adus concediu medica relativ la timp, dar intotdeauna cu greseli ,cu numele gresit. In luna mai mi-a adus din nou un concediu medical cu numele gresit si le-am dat sa le corecteze medicul. Pana in 15.05.2013 nu mi-a mai adus concediile medicale inapoi.Ce potsa fac in situatia aceasta ?