avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate medanro

Activitate medanro

Răspuns la discuția Clauza de neconcurenta
Va multumesc pentru raspuns.
Acum cativa ani a aparut o oportunitate de a lucra in curierat cu o anumita firma. Intrucat mi-au comunicat ca nu ma angajeaza cu CIM si trebuie sa-mi fac PFA sau II, am infiintat Intreprindere individuala(trebuia sa muncesc undeva) si mi s-a facut un contract de comision care pe langa alte clauze are si aceasta clauza de neconcurenta. Acum veniturile din aceeasta activitate sau redus f mult(nu-mi pot itretine familia) si sunt pe punctul de a-mi gasi de munca la alta firma de curierat care mi-ar asigura un venit mai bun. Intrebare : ma poate opri aceasta clauza de neconcurenta ? Mentionez ca daca aveam CIM firma era obligata la plata unei indemnizatii pe o anumita perioada pentru respectarea clauzei, in cazul meu ce este de facut ? raman agatat de o firma care nu-mi poate asigura un comision decent? sunt solutii de a putea lucra cu alta firma? Contractul expira in zilele urmatoare dar clauza este 2 ani dupa incheierea contractului. Multumesc pentru rabdarea de a citi ce am scris dar am vrut sa dau detalii pentru a primi un raspuns la obiect.
Răspuns la discuția legea 221/2009
In niciun caz gratis, din ce stiu se negociaza un procent din suma obtinuta.
Discuție legea 221/2009
Bunicul meu a fost arestat la 3 noiembrie 1948 pentru pentru crima de uneltire contra ordinei sociale art 209 CP cu detenţia la penitenciarele Constanţa, Jilava şi Gherla, unde a murit la 19 iulie 1951. Am gasit pe un site DOSAR 1242 VOL. I - II , TRIBUNALUL MILITAR CONSTANTA Sentinta 814, 20.12.1948 unde este condamnat la 3 ani închisoare corectionalã, 1 an interdictie 2000 lei amendã. Nu detin nici un act oficial. Tatal meu este decedat, as dori recomandarea unui avocat pentru deschidere actiune. Multumesc
Răspuns la discuția Nu am caldura
Turul este caldut(mult spus) am chemat si administrator si pe cei de la Radet sa constate si doar au constatat...nu mi-au dat nici o solutie, nici macar Radetul. Pot face ceva macar sa nu platesc la fel ca ceilalti care beneficiaza de caldura.
Discuție Nu am caldura
Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu geamurile deschise de caldura. Ce este de facut? Multumesc