avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate liviudorel

Activitate liviudorel

Răspuns la discuția Pensionar militar, ma pot angaja?
Multumesc pentru atentia acordata
Răspuns la discuția Pensionar militar, ma pot angaja?
deci la privat cu carte de munca pot fi angajat in mod legal,fara a pierde ceva din pensie.
Sunt pensionar militar;mai pot fi angajat cu carte de munca ?pensie 3200 ron.am 49 de ani apt din pct de vedere medical.
nu se poate trece la plata unei sume fixe intrucat contractele sunt pe pausal adik orice persoana plateste 5,1mc/luna atat la apa cat si la canal.Aici mai intervine ca si canalul se plateste efectiv la ceea ce consumi.acest aspect iar nu il inteleg.Nu se gateste,nu se bea apa?adik aceasta apa nu este potabila.Atunci ar trebui platiti la pret de apa menajera nu apa potabila.
este consum pausal adik 5,1 mc/persoana/luna la cei care nu au apometre celelalte 4 familii au apometre si platesc cat consuma.adik se citeste contuarul de la scara blocului, in aceasi zi cu citirea celor 4 apometre din cele 4 apartamente.Daca sunt diferente intre suma celor 4 apometre si indexul citit la scara se imparte acela diferenta la nr de persoane aflate in apartamentele necontorizate. si se adauga la cota de 5,1mc daca diferenta este de peste 20% se imparte la numarul de persoane aflate pe acea scara.adika acolo trebuie luat in calcul si acel caine sau cainii pentru ca sunt de rasa mare,trebuie spalat, trebuie sa spele casa scarii si scara unde isi fac necesitatile ceea ce nu fac sunt indolenti la asa ceva.Cand li se atrage atentia nici cel putin nu catadicsesc sa asculte ne ignora.de aceea intreb daca este normal sa fie bagate la cota de apa consumata.
lociuesc la bloc.contorizarea apei este numai pe casa scarii.individual au doar 4 familii ceilalti sunt la pausal.2 familii din cei la pausal au caine de apartament este legal sa plateasca apa la pausal si pentru animal?