Pentru a imi pune contor individual trebuie sa imi finantez singur coloana, nici o problema, insa pentru a face coloana individuala imi trebuie 2/3 din acordul colocatarilor , ceea ce eu nu reusesc sa obtin din partea vecinilor. Eu nu pot sa incep demersurile din cauza lipsei acceptului coproprietarilor de pe casa scarii.
Pe scara blocului sunt 20 de apratamente , 70% din ei nu sunt deacord cu coloana separata din purul faptu ca sunt in varsta si nu considera ca este necesara separare mea de ei cu caldura cu toate ca majoritatea au apartamentele in acel bloc ca un fel de "apartament de vacanta " .
Intrebarea mea este urmatoarea daca din punct de vedere juridic am vre-o sansa in instanta de a obliga asociatia sa imi ofere acceptul pentru a imi separa consumul, avand in vedere ca ma constange sa raman la incalzirea data de catre oras .
As dorii sa stiu din punct de vedere juridic ce as putea face pentru a imi monta contor individual de gaz in cazul in care vecinii nu doresc sa imi ofere acceptul lor si ma constrang ca sa raman pe incalzire orasului.