avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate elena7091

Activitate elena7091

Răspuns la discuția Furt din magazin - consecinte
inca o intrebare ,se poate pune problema de inchisoare ?avand in vedere ca sunt la prima abatere de acest gen.?
Răspuns la discuția Furt din magazin - consecinte
MULTUMESC PT RASPUNSURI
as dori sa ma ajutati cu un raspuns.....in urma cu 8 luni am fost prinsa in timp ce am sustras niste bunuri din hipermarketul Real de catre securitatea magazinului.Am trecut cu usurinta de casa de marcat casiera nefiind atenta iar la iesirea din magazin am fost oprita de un agent de paza pt un "control de rutina"bineanteles ca au fost gasite bunuri neachitate asupra mea iar acestia au chemat politia .Mi-am recunoscut vina si am dat declaratie in care am scris exact ce s-a intamplat.Prejudiciul a fost recuperat eu am achitat contravaloarea produselor ,mi s-a facut un dosar care se pare ca a fost trimis catre politia pt a fi anchetat..Dupa 8 luni am primit o citatie in care scrie ca trebuie sa ma prezint la politie in calitate de invinuit.Intrebarea mea este;care ar fi sanctiunea avand in vedere ca sunt la prima abatere iar prejudiciul repet,a fost recuperat?se poate sa ma aleg doar cu o amenda administrativa ? poate asta sa imi afecteze actualul loc de munca ? se poate pune problema de inchisoare?astept raspuns,multumesc anticipat.