dosar 1223/2011 data 16.05.2013 si este o revenire prima adresa a sosit in cutia postala cred ca acum o luna dar seful meu nu a semnat pt ea a gasit-o in cutia postala
sunt executat silit in calitate de fidesjusor pt un credit neachitat din 03.2009.,incuviintarea executarii silite s-a facut la judecatorie in noiembrie 2011 iar banca a cesionat datoria unei firme de recuperari.Aceasta a trimis o adresa de poprire pe salariu firmei la care lucrez de 1/3 din veniturile mele.mentionez ca nu am bunuri personale doar venituri salariale,.Mai pot face ceva in acest sens?pot sa fac contestatie sau constatarea perimarii executarii deoarece a trecut deja destul de mult timp?Eu nu am achitat nici un leu din martie 2009 datoria ar fi prescrisa? am fost la 2 avocati din pitesti si nici unul nu a vrut sa se implice .Va multumesc
daca s-a dispus executarea silita la judec in noiembrie2011 pot face contestatie? angajatorului i-a sosit o hartie din care reiese ca trebuie sa-mi faca poprire pe salariu,hartia a gasit-o in posta nu a semnat pt ea