avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită perimare executare
Discuție deschisă în Executare silită

perimare executare

daca s-a dispus executarea silita la judec in noiembrie2011 pot face contestatie? angajatorului i-a sosit o hartie din care reiese ca trebuie sa-mi faca poprire pe salariu,hartia a gasit-o in posta nu a semnat pt ea
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:57, 17 Mai 2013
Puteti face contestatie in termen de 15 zile de la data cand luati la cunostinta de executare, sau de actul contestat.

Invocati perimarea, dar, aveti grija ca perimarea incepe sa curga de la un act de executare. Adresa de poprire sau somatia, sunt primele acte de executare. este discutabil daca perimarea se poate invoca de la incuviintare.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1. art. 715 alin. (1) cod procedură civilă prevede că: „(1) ... nicu144 nicu144 1. Art. 715 alin. (1) Cod Procedură Civilă prevede că: „(1) Dacă prin lege nu se prevede altfel, contestaţia privitoare la executarea silită ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Perimare poprire salariu gigi05 gigi05 sunt executat silit in calitate de fidesjusor pt un credit neachitat din 03.2009.,incuviintarea executarii silite s-a facut la judecatorie in noiembrie 2011 ... (vezi toată discuția)