avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate gabi2013

Activitate gabi2013

Buna ziua,tin sa va anunt ca am dat in judecata AJPIS ul si am castigat,acum asteptam recalcularea sumei.Va multumesc ptr ajutor.
buna seara,pana la urma nu am reusit sa ne intelegem pe cale amiabila,deci vrem sa mergem in istanta,dar eu nu inteleg de ce ne cer banii pe toate cele 6 luni,pe cand sotia mea a lucrat doar 19 zile din cele 6,si putem dovedi cu acte,recunosc am gresit,nu i-am anuntat dar nu pentru ca nu am vrut,dar asta este,dar ce fac cu noi si poate si cu altii este nedrept.Noi vrem sa platim doar suma platita necuvenit,adica pe o singura luna 600 ron si nu am gasit o lege sau o OUG in care sa spuna ca trebuie restituita toata suma.
Va multumesc
Va multumesc frumos :)

dar la primarie am fost, am facut si dosarul ptr suspendarea CCC,dar intre timp ne-am razgandit,deci oricum am fi renuntat la indemnizatie,dar doamna de la primarie a spus :"ramane totul ca si pana acum" ,dansa ar fi trebuit macar sa ne spuna ceva, :(,eu nu zic ca nu este vina noastra dar si ea a gresit.Avem vreo sansa in instanta?
Buna ziua,am depus contestatie si din pacate raspunsul este negativ :(,trebuie sa platim suma,oare pot merge in instanta? Avem vreo sansa? Muultumesc
Va multumesc
Chiar daca avem decizia si toate hartiile?!! Dar noi nu am avut de unde sa stim ca noi personal trebuie sa anuntam,cel putin daca cineva de la firma sau de la primarie sa ne fi spus, ca am fi anuntat,
da,vom restituii banii doar pentru zilele pe care le-a lucrat ,nu toata suma ,pe care o cer ei
Dar nu am stiut ca noi trebuie sa anuntam la AJPIS,va multumesc,speram sa se rezolve pe cale amiabila