avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... restituirea indemnizatiei ptr cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

restituirea indemnizatiei ptr cresterea copilului

Buna ziua,ma confrunt cu o mica problema,sotia mea a fost in concediu pentru cresterea copilului din 2010 pana in 2012,dar intre timp in 06.06.2012,sa reintors la servici pentru 1 luna de zile,dupa care i sa suspendat contractul de munca pe data de 03.07.2012.desigur avem o decizie semnata.Iar astazi am primit o decizie de plata de la AJPIS,precum ca trebuie sa restituim indemnizatie pentru cresterea copilului pe ultimele 6 luni din 2012,incepand din 06.06 2012 pana in 19.12.2012.Deci in concluzie trebe sa restituim niste bani pe care noi i-am primit legal,dar ei vor toat suma si nu doar pe o luna de zile,ce putem face .Va multumesc,G.
Cel mai recent răspuns: gabi2013 , utilizator 16:36, 14 Octombrie 2014
1. Faceti contestatie la decizia de imputare a sumei si aratati, cu documente, cum au decurs lucrurile.

2. Este si vina dvs. ca nu ati anuntat AJPIS atunci cand ati reluat activitatea pentru o luna si apoi cand ati reintrat in CCC.

3. Mergeti mai intai la AJPIS si incercati sa rezolvatio problema pe care amiabila.
Cand s-a suspendat c.i.m. a doua oara ati anuntat AJPIS?
Dar nu am stiut ca noi trebuie sa anuntam la AJPIS,va multumesc,speram sa se rezolve pe cale amiabila
Pe cale amiabila se poate rezolva doar modalitatea de restituire a sumei , nu si obligatia de restituire.
da,vom restituii banii doar pentru zilele pe care le-a lucrat ,nu toata suma ,pe care o cer ei

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la serviciu din ccc maryag maryag buna ziua am o nelamurire cu privire la revenirea la serviciu din ccc si anume;trebuie sa ma intorc la serviciu in data de 4 martie si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, Sunt intr-o situatie pe care nici doamnele de la Primarie nu stiu cum sa o rezolve. Eu primesc indemnizatie de crestere copil pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)
Returnare indemnizatie crestere copil madalina_negrea33 madalina_negrea33 Buna ziua, In perioada noiembrie 2011 - august 2012 am beneficiat de indemnizatie crestere copil; eu sunt angajata la o banca si sunt si PFA (traducator); ... (vezi toată discuția)