Buna ziua,ma confrunt cu o mica problema,sotia mea a fost in concediu pentru cresterea copilului din 2010 pana in 2012,dar intre timp in 06.06.2012,sa reintors la servici pentru 1 luna de zile,dupa care i sa suspendat contractul de munca pe data de 03.07.2012.desigur avem o decizie semnata.Iar astazi am primit o decizie de plata de la AJPIS,precum ca trebuie sa restituim indemnizatie pentru cresterea copilului pe ultimele 6 luni din 2012,incepand din 06.06 2012 pana in 19.12.2012.Deci in concluzie trebe sa restituim niste bani pe care noi i-am primit legal,dar ei vor toat suma si nu doar pe o luna de zile,ce putem face .Va multumesc,G.
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti, oricat de specializat ar fi .
Dvs aveti dreptul de a contesta in instanta decizia primita. Instanta este cea care stabileste daca aveti sau nu dreptate , oricat v-am spune noi ca aveti sau nu dreptate.
buna seara,pana la urma nu am reusit sa ne intelegem pe cale amiabila,deci vrem sa mergem in istanta,dar eu nu inteleg de ce ne cer banii pe toate cele 6 luni,pe cand sotia mea a lucrat doar 19 zile din cele 6,si putem dovedi cu acte,recunosc am gresit,nu i-am anuntat dar nu pentru ca nu am vrut,dar asta este,dar ce fac cu noi si poate si cu altii este nedrept.Noi vrem sa platim doar suma platita necuvenit,adica pe o singura luna 600 ron si nu am gasit o lege sau o OUG in care sa spuna ca trebuie restituita toata suma.