Buna seara !
Apelez la d-vs ,sa ma invatati cum sa procedez si daca as avea castig de cauza sa anulez acel proces verbal de contraventie
Am sunat la 112 pentru ca in strada din lateralul blocului meu se auzeau tipete,urlete injuraturi,etc ,cred ca erau cel putin 25 de persoane---am sunat sa anunt acest aspect
Au trimis echipajele de politie, am fost sunat de la dispecerat sa le dau adresa completa, au urcat 2 agenti la mine la usa ,- m-au intrebat de ce am sunat la 112 !!!!,k in strada se tine o sedinta de bloc cu administratia- si ca ma va amenda ca am alertat organele degeaba !!!!
In viziunea d-lor,un grup de cel putin 25 de persoane pe carosabil,in fata unui bloc,tipand si urland, nu inseamna nimic
Le-am explicat de ce i-am chemat-ptr ca am auzit din casa (eu stau la et 4 ) tipete si injuraturi,si i-am chemat ,cel putin preventiv-sa nu degenereze lucrurile- ptr ca tot de la dansii am aflat ca acel grup era format din persoane de toate varstele
Eu nu am fost de fata cand mi s-a intocmit acel proces verbal
Acel proces verbal are un scris ilizibil deci nu stiu ce au scris dansii acolo-nu stiu ce sa contest !
Acel proces verbal nu l-am primit prin posta - l-am gasit intamplator, pe palierul etajului--500 lei amenda -asta se intelege ,cat de cat-
Ca martor , dansii au pus o persoana care locuieste exact la adresa pe care eu am reclamat-o ( este legal ?)-s-a inteles prin deducere -adresa
Ma opresc vecinii si ma intreaba - vecine ai alertat politia atunci? - deci dumnealor mi-au divulgat si identitatea - este legal ceea ce au facut politistii? sau numai in Romania se poate asa ceva?
V-as ruga sa-mi spuneti ce ar tebui sa fac ,sa depun contestatie
Dar ce sa contest daca eu nu inteleg ce au scris in procesul verbal
Si daca voi reusi sa anulez procesul verbal
Cu multumiri