avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate d-r

Activitate d-r

Răspuns la discuția Partaj bunuri comune
Multumesc din suflet pentru raspunsuri !!!!!!!
Răspuns la discuția Partaj bunuri comune
Multumesc ! Nu am cum sa preiau apartamentul ,deoarece nu mai corespund din punct de vedere al veniturilor ,sper sa-l preia fostul sot si sa primesc ceva din banii investiti .
Răspuns la discuția Partaj bunuri comune
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra ,deoarece in luna mai am completat o cerere la sediul bancii prin care am cerut acordul bancii de introducere in partaj a apartamentului . Nici pana in momentul de fata n-am primit raspuns la cererea completata. Verbal mi s-a spus ca nu voi primi acest acord deoarece fostul sot ,care este titularul creditului nu doreste acest lucru . Calitatea mea este de garant ipotecar .
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie ??????????
Răspuns la discuția Partaj bunuri comune
Multumesc !
Pentru a introduce in masa bunurilor partajabile apartamentul achizitionat in timpul casatoriei printr-un credit ipotecar am nevoie de acordul bancii ?
Politistul care s-a ocupat de caz poate fi tras la raspundere ,exista vreo masura legala ?
Politistul mi-a spus ca nu este in masura sa-mi dea nici o informatie despre dosar si nu are voie ,doar nr dosarului de la parchet .
Din pacate ptr mine plangerea a fost soluionata ,dosarul se afla la parchet ,am aflat astazi cand am fost la sectie . Mi sa dat nr dosarului de la parchet ,care se afla la arhiva .
A fost o eroare ,de aceea nu mi s-a comunicat nimic . Aceasta a fost explicatia primita astazi de la sectia de politie .
INCREDIBIL !!!!!!!!
Din 2011 si pana in prezent n-am promit nici un raspus din cauza unei erori .
Cine ar trebui sa raspunda de aceasta eroare ?
Multumesc !!!
Multumesc !