avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune

Pentru a introduce in masa bunurilor partajabile apartamentul achizitionat in timpul casatoriei printr-un credit ipotecar am nevoie de acordul bancii ?
Cel mai recent răspuns: d-r , utilizator 20:55, 27 August 2013
Multumesc !
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra ,deoarece in luna mai am completat o cerere la sediul bancii prin care am cerut acordul bancii de introducere in partaj a apartamentului . Nici pana in momentul de fata n-am primit raspuns la cererea completata. Verbal mi s-a spus ca nu voi primi acest acord deoarece fostul sot ,care este titularul creditului nu doreste acest lucru . Calitatea mea este de garant ipotecar .
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie ??????????
Nu aveti nevoie de acordul bancii pt o actiune de partaj a ap.
Cum doriti sa impartiti ?
Multumesc ! Nu am cum sa preiau apartamentul ,deoarece nu mai corespund din punct de vedere al veniturilor ,sper sa-l preia fostul sot si sa primesc ceva din banii investiti .

Alte discuții în legătură

Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
garant într-un contract de credit ipotecar pentru un apartament bun comun. pot prelua creditul dacă fostul soț refuză să mai achite ratele? mariaevelina mariaevelina Buna ziua Dupa casatorie in 2008 am contractat impreuna cu fostul sot un credit ipotecar. Divortati din dec 2017, sentinta de divort ne-a dat dreptul mie ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)