Buna!Si multumesc pentru raspuns!
1.Copia oferita de mine a fost una color pe un carton A4, din declaratiile mele a reiesit faptul ca eu i-am dat in format A4 copia de buletin si asa a si fost,el taind-o sa para orginala.
2.Eu trimisesem suma de bani la rugamintea prietenului meu care reprezenta plata unor televizoare trimise de de acel cineva,dar prietenul meu a mai trimis bani folosindu-se de datele mele,iar banii au fost trimisi prin western union.Tin sa mentionez ca eu stiam ca banii sunt pentru plata televizoarelor lucru pe care l-am si declarat.
Sunt sanse ca eu sa fiu pus sub arest preventiv?
Buna!Voi incepe prin a va explica ce am patit.Un prieten de al meu a fost prins ridicand un colet continand cantitatea de 80grame de cannabis cu un buletin fals de la o firma de coletarie.Tin sa mentionez ca amestecul meu in toata treaba aceasta este ca el mi-a dat buletinul sa il listez si eu i l-am listat la o firma de xerox in color.El intre timp si-a taiat buletinul si l-a pregatit sa arate similar unuia original.Pe langa acest lucru eu am trimis niste bani care se banuieste ca ar fi fost banii pentru cumpararea drogurilor.Eu am trimis o singura data banii respectivi dar el s-a folosit in continuare de numele meu pentru a trimite bani.As dori sa stiu exact cam ce voi pati sau care ar fi sanctiunile care ar urma sa imi fie aplicate,eu nefiind in cunostinta de cauza pentru ce urma safie folosit actul acela si nici unde se duceau banii respectivi.Va rog sa imi raspundeti la intrebari daca se poate.Risc sa fiu inschis sau arestat preventiv?