Sunt o mamica care s-a intors la servici inainte de a implini copilul 1 an. Pe data de 30 iunie 2013 copilul implineste doi ani.
M-am intors anul trecut in iunie si postul meu era ocupat. Mi s-a propus un alt post tot ca agent vanzari doar ca pe alte produse unde a trebuit sa iau totul de la zero fara sa primesc prea multa indrumare pe teren. Am avut in februarie 2013 parte de o evaluare si am fost calificata ca necorespunzator (desi am fost evaluata la fel ca cei care erau incadrati de 1 an). Am fost permanent hartuita psihic de sef fara sa mentionez pe formular pentru ca mi-a fost frica sa nu imi pierd jobul.
De la 1 ianuarie am revenit pe un post similar cu cel ocupat inainte de CCC dar tot a fost nevoie de o alta acomodare.
In martie am avut un accident de munca fara sa fiu vinovata si am revenit pe data de 13 mai. Pe data de 15 mai mi s-a spus ca sa imi caut de munca si sa plec intr-o luna de zile.Dac anu plec de bunavoie ma va concedia pentru ca nu corespund profesional. Mi s-a explicat ca in inuie expira anul in care ei nu ma pot concedia.
Intrebarea mea este cat timp mai sunt protejata de lege? Pana face copilul 2 ani sau inca 6 luni dupa , adica pana face 2 ani si jumatate?
Care sunt etapele daca m-ar concedia? Ma tot forteaza sa semnez o hartie ca plec cu acordul partilor si sa nu mai aiba alte obligatii fata de mine.
Multumesc.