avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate sorinu

Activitate sorinu

Nu mai am nici un document de achizitie al bunurilor; in acest caz, cum demonstrez ca am avut acele bunuri?
Buna ziua!
Mi-a fost sparta locuinta de catre hoti si mi s-au furat cateva bunuri mobile (ceasuri, laptop,...). Pentru locuinta in cauza am avut asigurarea obligatorie, asigurare ce prevedea si despagubire in caz de furt, vandalism, ....Pentru bunurile respective nu mai detineam nici o factura, chitanta sau orice alt document care ar fi dovedit ca le-am avut. Ca urmare, cand am depus cererea de despagubire la societatea la care eram asigutar, nu mi s-au acordat despagubiri pt lucrurile furate, desi in documentul de constatare intocmit de politie la fata locului au fost trecute, justificarea fiind ca nu aveam facturi. Vreau sa adaugca la cererea de despagubire am depus si 3 declaratii ale unor martori care au confirmat ca erau bunurile mele si ca au fost furate. as vrea sa va intreb daca exista vreun cadru legal care reglementeaza problema si cum pot face dovada ca am avut acele bunuri, pt ami recupera paguba!
Cu multumiri, Sorin U