deci suma nu e de 150 lei ci 15.000 lei ..si cam asa reiese ca fostu propietar a vb cu mama .. ca va plati .. acesta suma dar acesta a plecat ...
si nu a facut nicio declaratie ...
da aceea adeverintza sau declaratie era facuta pentru vanzarea acestui apartament ,,, si scria ca e la zi cu toate datoriile ... doar pentru a putea vinde ,.,dansi ( propietari noi )au platit apartamentul ... in datile respective insa ,, dar fostul propietar nu a platit aceasta restanta ,, plecand din tara
buna ziua ... am si io o simpla intrebare si o nelamurire ...
Mama mea fiind administrator acum un an a vandut un apartament ,cu suma de 150 datorie la asociatia de locatari ... insa dansa a facut o declaratie precum apartamentul este la zi cu datoriile .... mentinand in chitanta achitat integral... spunand ca va achita in timp ... lasamd apartamentul fara datori pt noul propietar .. insa fostul proietar nu a mai venit ... in registru de casa apare acesta datorie si chitanta ,,, insa nu si bani si chitantele de plata .....bani nu reies ca ar fi platit .... mama mea facea chitante la orice tip de plata ... Acum problema e ca mama mea a suferit un atac cerebral nu trebuie sa faca efort mental si are tulburari de limbal .. find tot odata ,, paralizata ... vazand aceastea ,, locatari o acuza ... pe mama ... si nu inteleg de ce ..