avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters291612

Activitate ContSters291612

am inteles va multumesc pentru rasounsuri.
Răspuns la discuția Partaj cu martori mincinosi
As dori sa stiu la ce pret se ridica o expertiza psihiatrica. multumesc
Răspuns la discuția recurs decizie
Sentinta ma obliga sa platesc 1/6 din veniturile nete incepand cu data intentarii procesului , 10.10.2012. ideea este ca eu incepand cu luna ianuarie nu mai sunt angajat la al doilea loc de munca. am devenit PFA. In cazul acesta cum se calculeaza pensia alimentara dupa acest venit???As dori sa stiu daca in recurs as putea mentiona acest lucru , cum ca nu mai sunt angajat si faptul ca am platit pensia alimentara intreaga timp de 2 ani,(m-am recasatorit si in urma acestui mariaj mai am un copil in varsta de 4 ani) necerand recalcularea acesteia pana la data de 03.2011.si sa precizez ca doresc ca din suma ce i se cuvine de drept fiicei mele sa mi se scada suma data pana la data de 03.2011. As avea nevoie de un sfat. multumesc.
buna ziua . va multumesc pt raspuns.Avansul a fost 15000 de lei bani proveniti din salariul meu ,,in data de 15 a lunii am primit avansul dupa care in data de 20 am si mers sa platim avansul impreuna cu fosta sotie. aveam un salar de 17000 d elei plus salarul ei.deci ne permiteam sa platim noi, neavand la acea data copii in intretinere sau alte datorii. cat despre plata integrala a aparatamentului,,,in 95 mi s-a marit salarul de mai multe ori, ajungand chiar la 180000 de lei, in timp ce ea avea cam 80-90000 de lei. restul de plata pentru apartament a fost de 120000, normal tot asa am primit salarul si am platit si restul de bani,nu ascund nimic nu am ce sa ascund,,,
buna ziua multumesc de raspuns. ideea este ca mi se cere sa platesc pensia alimentara de la cel de-al doilea loc de munca , loc la care eu numai figurez ca si angajat incepand cu luna ianuarie,,in acest caz ce se intampla?
va multumesc pt raspuns.
Da intradevar s-a platit un avans moment in care am fost prezent si eu deoarece trebuia sa semnam amandoi contractul de vanzare cumparare. apartamnetul a fost primit de ea ,,ca un fel de ANL acum,,din momentul in care am platit avansul, fostei mele sotii s-au tras lunar o suma de bani din salar drept rata, si dupa 8 luni cand mi l-am achitat integrral.
Ea susine, si si-a adus un martor care a fost de fata o data cand a venit socrul la noi si i-a inmanat un plic de bani in care se presupune ca ar fi fost banii de avans,,iar despre restull de plata fostul socru a facut o declaratie cum ca el iar fi dat fiicei lui restl de bani sa iti achite integral apartsmentul. ideea este ca sotia mea [rovine dintr-o familie cu o situatie finaciara nu tocmai stralucita,,si sincer daca ar fi avut atatia bani incat sa ne dea noua sa ne cumparam un apartament,,ar fi putut sa isi faca si lui una, nu?plus ca in perioada in care se presupune ca nea dat banii ,,e aveam salicarul de 180000 plus sotiei de 70000 ,,,la ce sai cer sau la ce sa imi dea altcineva bani ca sa imi cumpar apartament,,logic si normal este ca atunci cand ai bani nu ceri de parinti ,,mai ales unora care nu au o situatie minunata.
Toate chitantele sunt pe numele ei deoare ea a mers sa le achite, mai putin avansul,,unde am fost amndoi de fata., fiindu-mi prezenta si semnatura
Buna ziua
As dori sa va intreb cum se calculeaza pensia alimentara in cazul in care am 2 locuri de munca?Stiu ca se ia 25 % din venitul net pe luna in cazul in care exista un copil si in cazul in care sun 2 copii 33 % impartit in doua.
Ideea e ca eu sunt angajat cu norma intreaga la o institutie,,si dupa masa mai am un job pentru care mi-am facut un PFA. cum se calculeaza venitul pentru castigurile de pe urma PFA-ului??
Multumesc
va multumesc foarte mult pentru raspuns. eu nu vreau sa judec si nici sa jignesc pe nimeni,,,am scris aici pentru a fi sfatuit nu judecat.va multumesc inca o data. si mai astept si alte pareri. va multumesc
multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua, as dori sa stiu cum as putea sa fac un recurs la o decizie judecatoreasca?pur si simplu fac o cerere sau trebuie facut ceva formal?multumesc