avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Activitate MateyStudent90

Activitate MateyStudent90

va multumesc din suflet inca o data pt lamuriri! ce bine ca exista forumul asta! mult success in tot ce intreprindeti!
M-am mai linistit acum, in caz ca ar putea sa faca figuri (desi e de treaba) am sa ii spun ca isi taie singur craca de sub picioare.
multumesc pt raspuns! asa stiam si eu ca aceste chitante pot fii folosite in caz de ceva.
Buna seara, as dori sa va adresez o intrebare in speranta ca ma mai linistesc un pic. Stau cu chirie intr-o garsoniera si nu am facut un contract legal cu proprietarul. A descarcat un model de contract de pe net, l-am completat amandoi si am convenit sa facem chitanta de mana de fiecare data cand platesc chiria lunara. (semnata de mine si proprietar bineinteles)

Acum am vb cu un prieten si mi-a zis ca nu prea e valabila semnatura si chitanta de mana. Eu stiam ca este pentru ca se poate lua in considerare dupa scripte sau cv de gen. Nu prea inteleg cum merge acest lucru.

As vrea sa imi spuneti daca stiti cum se procedeaza. In caz ca proprietarul vrea sa ma evacueze pe motiv ca nu am platit chiria, eu am chitantele semnate, ma pot duce cu ele la politie sau undeva ca sa arat ca am platit? cum exact merge treaba cu "scriptele"?

Va multumesc!