vreau sa va spun ca ei m-au indrumat sa o pun pe mama mea sa faca cererea respectiva ..insa pare lipsit de logica,mama mea este in romania,nu a muncit in germania niciodata si drepturile asupra baiatului meu le am eu.in plus mama nu scrie si nu intelege germana,cum ar putea sa faca fata "muntelui"de scrisori si cerinte in limba germana pe care le va primii pana la finalizarea acestei cereri sau mai bine spus acceptarea antrag.ul-ui :) ma gandesc eu .va multumesc pt raspunsul dumneavoastra...ma lupt cu morile de vant de ceva timp..parca asta le e intentia sa te faca sa iti pierzi orice dorinta de a primii bani de la ei
buna seara,ma numesc cristina si sunt rezidenta in münchen(germania)din 2005.situatia este urmatoarea: am un baiat in varsta de 15 ani care traieste in romania cu parintii mei si sunt divortata de tatal baiatului din 2003 .am primit alocatia pentru baiat din 2008 pana in octombrie 2010 dupa care statul german a refuzat sa mai plateasca spunandu-mi ca legea s-a schimbat.tin sa mentionez ca de atunci baiatul meu nu mai primeste alocatie nici din germania si nici din romania.am mai luat legatura cu un avocat aici care din pacate nu a putut sa imi fie de ajutor..spunand ca legea este foarte neclara in cazul meu si ca nu stie cum sa ma sfatuiasca.va rog din suflet sa ma indrumati dumneavoastra cumva.va multumesc