avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate michellemaya

Activitate michellemaya

Răspuns la discuția Independent detasat in Luxembourg
Am lucrat ca independent fiind detasat din Romania in Luxembourg, in baza formularului A1. Am locuit in Belgia mai putin de 6 luni anul trecut si pot spune acest lucru si pentru acest an fiscal. Am citit in informatiile despre detasare astfel: un independent detasat ramane sub incidenta statului care l-a detasat daca nu depaseste o perioada de sase luni pe an ([ link extern ] .
Daca ati putea sa imi indicati un regulament, o directiva, conventie care sa prevada cele de mai sus cu privire la independentii detasati, v-as fi tare recunoscatoare.
Va multumesc.
Buna ziua.
Sunt un lucrator independent detasat in Luxembourg si am locuit in Belgia, atat anul trecut (pentru perioada fiscala 2012), si respectiv anul acesta (in perioda fiscala 2013) mai putin de 6 luni pe fiecare an. Am primit de la Agentia fiscala din Belgia declaratia de venituri si nu stiu in baza carui text de lege sa dovedesc ca sunt in continuare sub incidenta tarii de origine (perioada de sedere este de mai mica de 6 luni pe an) - asa cum am citit pe Europa.eu - Detachement. Mentionez ca am primit acum cateva zile Cardul de inregistrare.
Va multumesc,