pai nu ca fac contract nou,intre mine si proprietar,dar tot nu o sa completey pe talon instrainat catre la data de ...!!!mie atata imi este frica ce as putea pati,din punct de vedere legislativ?in rest de masina si de altele nici nu ma intereseaya,ma gandesc sa nu imi faca vreun dosar penal,] ceva ca eu nu prea cunosc legile astea:D
la asta cu un nou contract ma gandeam si eu,mai mult pe mine ma intereseaza ce as putea pati,daca ma opreste politia.dar daca ai zis ca atata timp cat nu e trecut instrainat catre nimic,pot zice ca am imprumutat masina si merg cu ea asa.nu as avea ce sa patesc?
pe certificatul de inmatriculare pe spate nu scrie data,acolo unde este scris instrainat catre!acum dvs ce ma sfatuiti sa fac?eu ma gandeam ca daca nu pot face un act vanzare cumparare nou intre tata si mine,sa ma duc sa il caut pe proprietar,si sa incerc sa fac un nou contract de vanzare cumparare intre el si mine.se poate asa ceva,sau trebuie sa mai platesc ceva taxe la notar?ca nu ma pricep
pai masina nu este inmatriculata pe numele tatalui,ea este inmatriculata pe numele vechiului proprietar.eu acum vreau sa stiu ce as putea pati dacca ma opreste politia in trafic si sa zicem ca masina ar fi radiata de la politie?ce as risca .
sa incerc sa fiu mai explicit,poate ma puteti ajuta mai bine.
actele masinii sunt pe numele celui care i-a vandut masina tatalui meu...nu a mai inmatriculat masina pentru ca ,cel care a vandut=o nu a mai trimis actul de radiere al masinii.intre timp tatal meu a murit,iar eu am ramas cu contractul de vanzare cumparare,intre vanzator si tata.de asta spun ca cineva a zis sa ma duc sa imi fac contract de vanzare cumparare intre tatal meu=si mine.Acum eu mai am o intrebare,cel care mi-a vadnut masina,o poate radia de la politie si de la primarie,fara actele originale ale masini?
buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp tatal meu a murit.Cineva m-a sfatuit sa ma duc sa fac un act de vanzare cumparare intre tata=si mine,cum ca el mi-ar fi vandut masina mie!voi ce ma sfatuiti sa fac?si mai am o intrebare,daca politia ma opreste in trafic,as putea pati ceva?