avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate maryys

Activitate maryys

Răspuns la discuția Suma necesara unui detinut
De ce nu se mai exprima nimeni ? :stunned:
Multumesc pentru detalii. Defapt soacra mea isi boceste 'puiutul' iar eu ma simt nedreptatita de ei si de situatie . Pe de alta parte nu sunt nici sigura avand experienta doar din filme deci ireala. Va rog scrieti cati mai multi .
Va rog, cine ma ajuta ? trebuie sa aiba cineva o idee cat de cat aproximativa :(. fuma un pachet pe zi.sa zicemca fumeaza doua acum. aminteles ca sunt preturile mai mari acolo. adica cat costa un pachet de LM ? si de ce sa isi cumpere mancare ? merge la piata sau ce ? scuze, va rog sa imi explicati. Ce face cu 600 de lei ? sunt putini ? Please !
Multumesc.In libertate cheltuia tot ce avea deci a lasat numai datorii in urma. de accea doream sa stiu un minim acceptabil astfel incat sa fie totusi o suma minimal decenta dar nu prea... :(. Adica as vrea sa stiu suma medie pe care o primesc detinutii de acasa. Nu inteleg de ce ar fi mai scumpa viata inauntru decat afara :( .platesc facturi cumva ??? Doresc sa stiu suma minima pe care o primeste un detinut de acasa. Multumesc.
Buna ziua, as dori sa stiu ce suma de bani este necesara lunar unui detinut in penitenciar fumator. Mai precis as dori sa stiu de la cei care au rude sau chiar ei insisi au o experienta precisa in acest sens. va multumesc celor care ma pot lumina:O:O:O