avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suma necesara unui detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suma necesara unui detinut

Buna ziua, as dori sa stiu ce suma de bani este necesara lunar unui detinut in penitenciar fumator. Mai precis as dori sa stiu de la cei care au rude sau chiar ei insisi au o experienta precisa in acest sens. va multumesc celor care ma pot lumina:O:O:O
Cel mai recent răspuns: maryys , utilizator 23:51, 1 Martie 2016
Difera de la individ la individ, unii fumeaza mai mult, unii mananca mai mult, consuma mai mult, ca in libertate. Isi poate face calculul dupa cat cheltuia in libertate- cat dadea pe tigari, cat pe mancare, imbracaminte, articole de menaj, facturi- taie facturile, imbracaminte, jumatate din banii alocati pe mancare si restul ii raman de cheltuiala acolo.
In general, cheltuie ca fiecare, cat are, asa ca necesarul si-l face dupa venit.
Multumesc.In libertate cheltuia tot ce avea deci a lasat numai datorii in urma. de accea doream sa stiu un minim acceptabil astfel incat sa fie totusi o suma minimal decenta dar nu prea... :(. Adica as vrea sa stiu suma medie pe care o primesc detinutii de acasa. Nu inteleg de ce ar fi mai scumpa viata inauntru decat afara :( .platesc facturi cumva ??? Doresc sa stiu suma minima pe care o primeste un detinut de acasa. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
maryys, utilizator
Va rog, cine ma ajuta ? trebuie sa aiba cineva o idee cat de cat aproximativa :(. fuma un pachet pe zi.sa zicemca fumeaza doua acum. aminteles ca sunt preturile mai mari acolo. adica cat costa un pachet de LM ? si de ce sa isi cumpere mancare ? merge la piata sau ce ? scuze, va rog sa imi explicati. Ce face cu 600 de lei ? sunt putini ? Please !
maryys, utilizator
Nu inteleg de ce ar fi mai scumpa viata inauntru decat afara .platesc facturi cumva ???

tocmai ca nu.
sunt detinuti care nu primesc niciun ban, ies la munca sau fac servicii celorlalti si primesc bani sau fac troc.
Dvs sunteti afara si aveti pe cineva si vreti sa stiti cat sa ii dati ? Cat va permiteti..
Am o prietena care a avut copilul in detentie si trimitea lunar intre 300 si 500 lunar, 500 ar fi suficient fara fite.
Oricum e o limita de 700-750, nu puteti trimite fara numar.

Multumesc pentru detalii. Defapt soacra mea isi boceste 'puiutul' iar eu ma simt nedreptatita de ei si de situatie . Pe de alta parte nu sunt nici sigura avand experienta doar din filme deci ireala. Va rog scrieti cati mai multi .
maryys, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau să depun pensia de întreținere într-un cont bancar al minorului, blocat până la majorat. sunt bănci care oferă această posibilitate? ContSters332562 ContSters332562 Buna ziua,. Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a deschide un cont bancar pe numele unui minor, cont in care sa-i pot pune pensia de intretinere. ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii penale în sensul că unii dintre deținuți sa execute pedeapsa la domiciliu nu ar fi o solutie buna? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Deținuții sunt hrăniți de stat si statul are acum nevoie de bani. O executare a pedepsei în regim de arest la domiciliu ar constitui o economie ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu 2 copii minori - diminuarea pensiei de intretinere si plata in natura heftklammern heftklammern Buna ziua, Acum 3 ani am divortat de comun acord la notar, autoritate tutelara comuna. De atunci ii platesc fostei sotii 33% din venituri, lunar, in cont, ... (vezi toată discuția)