avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate jz31

Activitate jz31

Buna ziua,
sunt mama unei fetite minore in varsta de 3ani si 3luni. In anul 2011 am divortat de tatal copilului. Custodia ne-a fost incredintata la comun, conform noului cod de procedura. Copila este in grija mea. Mentionez ca ex-ul este cetatean strain , respectiv libanez. In afara de faptul ca a fost stabilita o pensie alimentara infima, acesta nici pe aceea nu o mai plateste dar are pretentia sa vada copilul de cate ori vrea el. Nu m-am opus si l-am lasat sa o vada de cate ori a dorit, nerespectand orarul stabilit de judecator. I-am dat declaratie notariala cum ca sunt de acord cu sederea lui pe teritoriul tari-pt obtinerea vizei. Dupa ce a obtinut viza de resedinta ptr 5 ani (fiind membrul de familie al unui cetatean roman) si eu neavand obiectii, individul a incetat orice fel de plata si in plus invoca faptul ca nu mai are serviciu. In prezent eu nu cunosc adresa lui de domiciliu, nu stiu daca este sau nu angajat, nu am absolut nici un fel de cunostinte despre activitatile lui. In plus ma ameninta frecvent ca-mi va parea rau ca am divortat de el si ca-mi va lua copilul. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face ptr a obtine custodia copilului si cum ma pot asigura ca nu-mi va rapii copilul si ca-l va trece fraudulos granita. Multumesc anticipat! Imi cer scuze pt eventuale greseli de ortografie sau gramaticale - sunt multe de povestit .