avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate vmoney

Activitate vmoney

Bună ziua tuturor!

A
şi dori să ştiu dacă există vreo posibilitate, ca firma să acorde tichete de masă directorului general al firmei care nu este angajat cu contract individual de muncă, ci are încheiat un Contract de management?

Vă mulţumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția conþinut firmã
Vă mulţumesc pentru răspuns, dar se pare că nu m-am făcut înţeleasă. Prin "firmă" m-am referit la a firma, panoul care trebuie afişat pe clădirea sediului, la intrare.

Aştept şi alte sugestii!

Vă multumesc!
Bună tuturor!

Imi puteţi spune ce trebuie să conţină firma societăţii. După cum îmi amintesc pe firmă trebuie trecut obligatoriu denumirea societatii si nr. de înregistrare la ORC.

Este obligatoriu şi CUI?

Care este baza legala?

Va multumesc!
Pentru a putea participa la examenul de admitere in magistratura se cere experienta de minim 5 ani intr-o specialitate juridica.
Eu sunt angajata din 2002 oct. in functia de jurist la o societate comerciala dar din oct. 2005 pana in oct. 2007 am fost in concediu pt. crestere copil.
Stie cineva daca acesti doi ani cat am stat in concediu sunt luati in considerare ca experienta ?
Apar in cartea de munca si sunt luati in calcul la vechime?
Pot fi respinsa la inscriere pentru ca am stat acasa sa cresc copilul?

Art.18(1) al OUG nr. 148/2005 privind sustinerea familiei în vederea creşterii copilului prevede: "Perioada în care o persoană beneficiază de drepturile prevăzute la art.1, respectiv la art.2, constituie perioadă asimilată stagiului de cotizare în vederea stabilirii drepturilor prevăzute de Legea nr.19/2000, cu modificările şi completările ulterioare."

Cum interpretaţi acestă prevedere legală, din punctul meu de vedere?
Va multumesc pentru un eventual raspuns!