avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate adacamelia

Activitate adacamelia

Buna ziua ma numesc ada si am o problema: locuim in acset imobil de 37 de ani impreuna cu parintii mei,propietari in acte sunt parintii mei si de 10 ani suntem plecati la munca in strainatate.Cind am plecat noi eram toti vecini dupa scara inscrisi la sociatia de locatari,dar acum avind centrale fiecare am terminat cu asociatia ,la asociatie mai plateam femeia de serviciu lumina dupa scara si consumabilele care se utilizau.Cind am ajuns acum constatam ca o S.C - S.R.L a-si trimet angajatii sa ne instiinteze ca ei ne-au preluat de la fosta asociatie cu semnaturi 50+1 dar de la noi dupa scara nu au semnat decat 2 adica: fosta doamna administratora de scara si un domn care zice ca se ocupa cu intretinerea scarii.Aceasta noua societate calculeaza intretinerea asa: Femeie Serviciu:4,29 lunar,Comision de Administrare:6,44 lunar,Indemnizatie Presedinte:1,07 lunar,Materiale Igienico sanitare:0,31lunar deci platim mai mult comision de dministrare si indemnizatie presedinte.Calculele fiecarui apartament se face in functie de m patrati ai apartamentului care il detine fiecare locatar.Intrebarile mele sunt:1)ce ni se poate intimpla daca nu platim? nu avem semnat nimic cu aceasta S.R.L;2)femeia de serviciu noi o platim in functie de metrii care ai avem in apartamentul nostru daca dinsa spala scara?nu ne face curat in case doar pe scara si asta fiind doar 4/4m cel mult;3)ce trebuie sa facem sa renuntam la aceasta S.R.L. care ne-a dobindit ilegal?noi ceilalti locatari ai scarii vrem sa ne intretinem scara singuri fara sa mai platim comisioane si indemnizatii,va multumesc pentru intelegere si astept un raspuns de la dumneavoastra.Mentionez suntem propietari de apartamente nu chiriasi A.N.L.