avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Carla Abd Elaziz

Activitate Avocat Carla Abd Elaziz

cu multa placere,av.Abd Elaziz
da,acest recurs se refera doar la indreptarea erorii materiale.vi s-a admis cererea,insa aceasta poate fi atacata cu recurs in 15 zile
este clar acum si am intutit bine.cred ca am fost destul de explicita.pot face recurs doar la incheiere,avand in vedere ca au trec cele 15 zile de la comunicarea hot care sa tina loc de act de v-c
stimate coleg! d-na facea referire la ambele hotararari.M-am exprimat destul de clar.ptr cererea de indreptare a erorii materiale care a fost admisa si cu drept de recurs,evident se face recurs.ptr hot care tine loc de cat de v-c, evident ,daca nu a trec term de 15 zile, se poate face recurs, se poate mai simplu de atat????
buna seara!Daca ati facut cerere de indreptare a erorii materiale si a fost admisa cu recurs in 15 zile,evident recursul se face impotriva acelei incheieri prin care s-a dsipus indrptarea acelei erori.cat priveste hot care sa tina loc de act de v-c, evident ,daca nu a trecut term de 15zile de la comunicare,partile pot face recurs
Ideea e......super!!! Va sustin si....sunt aici,daca va pot fi de ajutor!:">:"SUCCESSSS!!!
avluci,pana la urma nici macar de o hotarare de stabilire a domiciliului nu era vorba:(.Cred, insa, ca esti de aceeasi parere cu mine,ce zici?Promovarea unei actiuni de incredintare a minorului ar rezolva problema d-nei ??/?:)
CLAR!!!Din cate inteleg acum, doamna nu are nici hotarare de incredintare asa cum a precizat la inceput ,nici hotarare de stabilire al domiciliului. Ce aveti de facut???? Este simplu. Promovarea unei actiuni in instanta prin care solictati instantei incredintarea minorului.Dupa ce veti avea o astfel de hoatarare ramasa definitiva si irevocabila, nu veti mai avea nevoie de acordul tatalui.In situatia data,fara acordului acestuia nu puteti face nimic .:(

Ar fi tare bine daca pe viitor,cei care doresc un raspuns la problema lor sa expuna situtia reala de la buna inceput pentru a nu lasa loc la interpretatari si pentru putea primi un raspuns clar la cazul cu care se confrunta.
Va multumim,:)
avluci a scris

Nu ai fost atenta, graba strica treaba! Era vorba de o hotarare de stabilire a domiciliului minorului si nu de una de incredintare. in acest caz ar fi fost totul simplu si probabil ca nu se scriau 5 pagini pe acest topic.

B-)Chiar ai dreptate!!! :)Insa,cred ar trebuisa fii tu un pic mai atent si sa nu te grabesti...:)Potrivit art.100alin 1C.fam si art.14 alin1din decretul 31/1954,copilul minorisi are domiciliul la parintii sai sau la acela dintre parinti la care locuieste de fapt.
ohhhhhh!!! Din cate vad eu,utilizatorul vine cu noi precizari prin care afirma ca de fapt nu are o hotarare de incredintare ci doar o hotarare de stabilire a pensiei de intretinere.As dori sa ii dau un sfat.
Stimata doamna , chiar daca ti avea o hotarare prin care domiciliul monoruiu ar fi stabilit la d-voastra, fara o hotarare de incredintate al minorului nu veti putea iesi niciodata din tara fara acordul tatalui.
Stimata,doamna! Daca aveti o hotarare judecatoreasca prin care v-a fost incredintat minorul si aceasta a ramas definitiva si irevocabila,fara nici un fel de probleme va prezentati cu aceasta hotarare in original la servicul pasapoarte unde puteti solicita un pasoaport individulal pe numele minorului sau il puteti trece direct pe pasaportul d-voastra. Cert este ca din moment ce exista o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare,nu mai este necesar acordul tatalui.